Site pictogram tuinpartner.nl

Schoenenkasten

schoenenkasten

De één heeft iets met tassen, de ander is gek van sjaals. Maar als je last hebt van een schoenenverslaving heb je ook een passende kast nodig om al het schoeisel in op te bergen. Schoenenkasten zijn er in diverse maten. Grote exemplaren voor de fanatieke verzamelaars en kleine varianten voor de bescheiden liefhebbers. Maar hoe groot of klein je schoenencollectie ook is, je vindt altijd een schoenenkast die bij jou past.

Jouw schoenenkast in stijl met je interieur

Tegenwoordig besteden mensen steeds meer aandacht aan interieur en de inrichting van hun huis. Een schoenenkast is misschien niet het meest ‘sexy’ meubelstuk in huis, maar ook dit product kun je momenteel helemaal integreren in de rest van je interieur. Het is dus niet meer nodig om de kast weg te stoppen in een hoekje of in het rommelkamertje neer te zetten. Schoenenkasten vind je in de meest uiteenlopende stijlen. Of je huis nu in Scandinavische, moderne of vintage stijl is ingericht; tussen de vele beschikbare exemplaren vind je altijd een schoenenkast die bij jouw interieur past.

Kies voor een praktische inrichting

Het oog wil wat, maar uiteindelijk geeft de praktische functie van de schoenenkast de doorslag. De mogelijkheden voor de inrichting van een schoenenkast zijn eindeloos. Kies je voor laden of voor deuren? Ga je voor de hoge, slanke kast of toch maar voor het brede en lage exemplaar? De mogelijkheden zijn zeer divers en daarmee wordt jouw keuze er waarschijnlijk niet gemakkelijker op. We zouden je graag adviseren over de beste en meest praktische inrichting, maar deze keuze is volledig persoonsgebonden. Wel raden we je aan om op basis van eerdere gebruikte schoenenkasten te beslissen welke inrichting wel of niet voor jou werkt.

Meer dan alleen een schoenenkast

Een schoenenkast lijkt een ietwat saai meubelstuk, maar denk eens out of the box. Kies je voor een brede, lage schoenenkast? Leg er een kussen bovenop en jouw kast doet ook dienst als bankje waar je gemakkelijk je schoenen aan kunt trekken. Heeft het exemplaar van jouw keuze behalve dichte opbergruimte ook open schappen? Kleed de kast dan aan met wat leuke accessoires. Zo maak je van jouw schoenenkast een echte eyecatcher!

Doe inspiratie op en maak een wensenlijstje

Nog een laatste tip: bereid je voor op het kopen van je schoenenkast en vind gemakkelijker een kast die bij jouw wensen en je interieur past. Doe bijvoorbeeld inspiratie op op Pinterest en maak een lijstje met de eisen waar de kast aan moet voldoen. Zo kun je gericht op zoek naar een passend model en weet je zeker dat jouw aankoop in de smaak valt.

Mobiele versie afsluiten