Op mijn partnerpagina heb ik een aantal websites op een rijtje gezet die ik regelmatig gebruik met mijn groene vingers lifestyle. Mijn passie voor tuinieren begon een aantal jaren geleden, ik kocht wat Vaste planten en toen dacht ik laat ik ook nog Tuinplanten kopen. Dit om mijn tuin een wat vrolijkere sfeer te geven. Eerst was ik dit helemaal niet van plan en wilde ik kunstgras laten leggen, een Poerafdekker of gewoon grote tegels voor terras laten komen zodat ik weinig tot geen onderhoud zou hebben. Je tuin laten onderhouden was eerst ook nog een optie voor mij maar een tuinman inhuren is geen goedkoop iets. Toch zag ik af van kunstgras en heb ik Hovenier Arnhem ingehuurd om te kijken wat er mogelijk was met mijn tuin. Hij gaf me een enorm goed agrarisch advies, zo moest ik het Dak laten ontmossen, het zwembad afdekken, graszoden aanleggen en een houten schutting laten plaatsen. Al met al zei de tuinman dat dit geen gemakkelijke klus zou worden. Ik heb daarom vriend met groene vingers ingeschakeld die werkt bij Tuinaanleg in Amersfoort en hij heeft mij enorm geholpen.

Ontwikkeling groene vingers

De ontwikkeling naar tuin fanaat met groene vingers is gedurende de periode van mijn tuin transformatie langzaam opgekomen. De eerste stap naar mijn droomtuin was Graszoden kopen, deze Grasmatten en graszoden werden daarna binnen een dag nog bezorgd en we konden aan de slag. Voordat we aan het gras konden beginnen moest allereerst de tuin helemaal aan kant gemaakt worden. Met een Sorteergrijper en minigraver hebben wij de tuin helemaal klaar voor groen gemaakt. Al het afval hebben we goed kunnen recyclen doordat een vriend tegen mij zei je kan hiervoor beter een Container huren dan het in je vuilnisbak gooien. De eerste stappen werden gezet en deze gingen razendsnel. Op websites zoals Tuinweb.com en Tuintrend.com heb ik enorm veel inspiratie opgedaan om mijn tuin te vormen. Ook Hekwerk is van groot belang. Kies je een Houten hekwerk, een Schutting of kies je voor houten schermen om je tuin af te schermen van de buitenwereld. Wat helemaal goed uitkwam was de aanbieding die ik bij mijn hekwerk kreeg, voor een veel lagere prijs kon ik een Terrasoverkapping kopen. Al met al kreeg mijn tuin een steeds groener en vrolijker uiterlijk.

Vermaak in de tuin

Eenmaal een groenere tuin gekregen, ben ik ook gaan kijken naar hoe ik mijn kinderen kan laten meegenieten van de tuin. Door middel van Exclusieve Tuinmeubelen | Mooivoorindetuin heb ik de tuin allereerst een wat luxere uitstraling gegeven. Daarna ben ik gaan kijken naar de enorme variatie aan Buiten speeltoestellen, ingraaf trampolines, Speeltoestellen. Uiteindelijk heb ik toen gekozen voor een speelhuisje, een ronde trampoline en een Blokhut voor de kinderen. Ik had zelf de smaak goed te pakken en heb toen een Tuinkas en een Tuinkast gekocht op katei-tuinmeubelen.nl.

Huis

Door de jaren heen ben ik een enorme tuin liefhebber geworden. Het verbouwen van mijn tuin beviel zo goed dat ik daarna ook nog eens aan mijn huis begonnen ben. De oude bewoners hadden een Troffelvloer die ik erg graag wilde vervangen. Ik twijfelde nog tussen de laminaat aanbieding en parket. Uiteindelijk heb ik gekozen voor parket, wordt dat minder dan kan je Parket schuren om de vloer weer als nieuw te krijgen. Eenmaal begonnen met de verbouwing in huis liepen we wel tegen een aantal probleempjes op. De gevel bleek aan renovatie toe dus daar heeft Gevelrenovatie Limburg mij mee geholpen. En alsof dat nog niet genoeg was kregen we lekkage, de enige Vochtbestrijding die we konden doen was het bellen van Loodgieter Bodegraven. Verder werd het aangeraden om bij een gevelrenovatie ook gelijk het dak te isoleren en dit heeft Dakisolatie Hasselt voor ons gedaan. Ook complete muren hebben wij gerenoveerd in het huis, deze hebben we bekleed Met de hand bewerkt natuursteen – Pladdet en Natuursteen muurafdekkers. Ook hebben wij geïnvesteerd in de beveiliging van ons huis op advies van www.locksecure.nl. Zij konden ons bij alles helpen. Van vragen Wat is een deurspion? tot een Bliksembeveiliging aanleggen, het was allemaal mogelijk bij www.locksecure.nl. Om het huis te beveiligen heeft het bedrijf ons ook advies gegeven over rolluiken.

Inspiratie

Nu ik op een heerlijke zomerdag in mijn tuin zit met mijn Lichtpartner led tuinverlichting aan, Lieveheersbeestjes om mij heen en mijn Leren schort om bij de BBQ, denk ik telkens terug aan de partners die mijn inspiratie hebben gegeven. Van tuin sites zoals tuinweelde.nl, onlinetuinhout.nl en tuinenserre.nl ben ik enorm geïnspireerd geraakt. Zittend in mijn tuin verlicht door Buitenverlichting van LED en zittend op mijn lefenlief-tuinkussens.nl voelt dit huis echt mijn Huis en Thuis. Onder mijn Elektrische terrasverwarming kan ik zelfs in de winter genieten van mijn tuin. Zo ben ik vaak te vinden in de tuin om een cadeautje te kopen op www.giftsmore.nl of nog meer inspiratie op te doen op www.urbangreenluxury.nl/. Ook ben ik gek op mijn beagle en ben ik te vinden op Beaglier.nl waar je ook enorm veel tips kunt krijgen over bijvoorbeeld het meest geschikte Hondenvoer voor jouw hond. De tip die ik je nog mee wil geven is scherm je tuinmeubelen goed af met een beschermhoes van www.beschermhoesshop.nl. Ben je geïnspireerd door mijn verhaal en wil je ook Tuinplanten bestellen  of misschien een Terrashaard kopen? Dan raad ik Douglasvision en Fleurdirect.nl aan om je verder te helpen.