Je zal het misschien zelf niet bedacht hebben, maar een veiling kan ook prima geschikt zijn om aan je tuinspullen te komen. Zeker wanneer je niet precies weet wat je zoekt, kan het heel vervelend zijn om ieder weekend weer een ander tuincentrum te bezoeken. Dat kost tijd en uiteindelijk ook altijd geld. Wanneer je er eens goed voor gaat zitten voor een online veiling, dan vind je precies wat je zoekt. Ook al had je van te voren misschien wat anders in je hoofd. Bij zo’n veilig worden complete partijen geveild, maar ook particulieren kunnen hun spullen laten veilen. En dat kan jou een flink voordeel opleveren.
Veiling

Tuingereedschap kopen op een veiling?

Natuurlijk is dat niet je eerste idee wanneer je om tuingereedschap verlegen zit. Je gaat even snel naar de bouwmarkt of leent wat bij je buren. Maar een veiling kan ook precies in je straatje passen. Want als jij op zoek bent naar nieuw of gebruikt tuingereedschap kan je het nog wel eens treffen. Ook wanneer jij je tuingereedschap wilt verkopen kun je dat via een (online) veiling doen. Dat neemt een hoop zorgen uit je handen, je hebt er geen omkijken meer naar.

Tuinmeubilair kopen op een veiling

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere bank of loungeset kan het zijn dat je dan niet slaagt bij het lokale tuincentrum. Je hebt dan best kans dat je buren het zelfde meubilair in de tuin hebben staan. Kijk dan eens rustig rond op een online veiling. Je ziet daar toch weer andere dingen en misschien zit net de loungeset van jouw dromen er wel bij. Wanneer je jouw oude tuinset wilt verkopen kun je dat ook prima via een veiling doen. De betaling en de afhandeling van de zakelijke kant worden dan allemaal geregeld. Dat is handig, want dan kan jij je tijd aan wat anders besteden.

Alles voor de tuin op de veiling

Je hebt vast al eens van de bloemenveiling gehoord, nou die bedoel ik nu niet. De veiling waar ik het over heb is zó divers, dat het me zou verbazen als je niks van jouw gading vindt. Natuurlijk vind je hier alles voor in de tuin, maar ook meubelen, witgoed, accessoires, gereedschappen, decoratiemateriaal, kleding, noem maar op. Alles is hier te vinden. De categorieën zijn handig ingedeeld, je hoeft dus niet perse de hele pagina door te kijken. Maar wie weet wat je vindt?